Vanaf 12:00 AM op 23 October gaan de digitale deuren open.

INFO

Op 10 oktober stond Shishani Vranckx in het programma van festival Read My World. Van haar live optreden werd een opname gemaakt. Deze kan je dit weekend op Het Imaginaire Eiland beluisteren.

Internationaal Literatuurfestival Read My World concentreert zich op literatuur in al haar verschijningsvormen. Read My World werpt jaarlijks een nieuwe en actuele blik op een gebied in de wereld, van binnenuit, via de literatuur.

Deze digitale route is gemaakt in samenwerking met festival Read My World en Paquet Nederland.

"Iedereen die strijdt, strijdt op zijn eigen manier. Sommigen doen dit echter op de meest kwetsbare wijze: voor de camera, in het zicht van heel het land. Voor dit luid en duidelijk uitspreken – unapologetic aanwezig zijn – is moed nodig. De moed om onrecht in de ogen te kijken, om jezelf en je “veilige” leven op het spel te zetten, om daar waar het meeste ongemak zit aanwezig te zijn en de moed om je uit te spreken en je lichamelijkheid en stem als middel voor verandering te gebruiken. En ook: de moed om alle lelijkheid die over je heen komt, wanneer je je uitspreekt, te dragen."
- Read My World Festival